Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

10 tips SOS armbandje voor je kind bestellen!

01-02-2023

Er zijn genoeg drukke plekken waar je zeer oplettend moet zijn en vooral je kind niet uit het oog wil verliezen! Even een oogwenk niet opletten en je kleine avonturier is nergens meer te bekennen.
Lees hier 10 tips!

1. Op vakantie
Even helemaal weg naar een andere omgeving en onbezorgd genieten van je vakantie naar een camping of vakantiepark. Voor je kind is het een onbekend gebied. Wees goed voorbereid en met een SOS armbandje kan jij aan je kind goed uitleggen dat als ze even niet meer weet waar hij/zij is, ze omstanders kunnen vragen het telefoonnummer op het polsbandje te bellen.

2. Op schoolreisje
Voor het eerst alleen met school in een bus naar een onbekende omgeving. Het geeft jou en je kind een veilig gevoel dat ze altijd je telefoonnummer bij zich dragen.

3. Op drukke plekken
Zoals in een park en speeltuin. Zit je net lekker op een bankje en zie je kind rennen van de ene attractie rennen door een drukke menigte. Dit overkwam een vriendin van mij in Euro Disney. Ze was haar kind in een oogwenk kwijt. Een verdwaalbandje met naam en telefoonnummer zodat omstanders snel kunnen schakelen.

4. Naar het strand
Waar je kindje lekker zit te spelen in het zand of water. Even afgeleid door geluiden om je heen of een blik op je telefoon en in een seconde is je kindje niet meer op de plek waar het aan het spelen was. De grootste angst voor iedere ouder!

5. Heeft je kind een voedselallergie?
Hoe handig is het dan om de allergie te vermelden op het SOS armbandje Kies het juiste allergie icoontje en iedereen begrijpt waar het over gaat.

6. Bij traktaties op school
Je kind kan andere kinderen en de onderwijzers wijzen op zijn/haar voedselallergie. In de drukte van de klas kan het zo maar vergeten zijn!

7. Ziektebeeld of Allergien
Wanneer je kind een ziektebeeld heeft en medicatie bij zich draagt, zodat hulpverleners snel en adequaat kunnen handelen.

8. Naar de Kinderopvang of BSO
Vind jij het ook zo spannend je kind voor het eerst naar de kinderopvang of BSO te brengen? En wat als er iets is, wanneer bellen ze je dan? Het is slim om je kind een 06 armbandje om te doen. En ook hier is het super handig als je kind een allergie of ziektebeeld heeft hoe te handelen.

9. Even winkelen in de stad
Hoe prettig is het als je kind een naambandje draagt in een drukke mensenmassa? Het is mij overkomen toen ik met mijn kind bij de Hema was en hij in een ander gangpad ging lopen. Wij zijn elkaar in die paar seconden kwijt geraakt.

10. Een reserve armbandje
Een MUST is het om altijd een reserve armbandje in je tas of auto te hebben. Je bent niet de eerste ouder die zich opeens bedenkt ik ben het SOS armbandje vergeten. Dan kan je altijd op het laatste moment je reserve bandje pakken!

Genoeg redenen om nu te bestellen! Bestel nu >Lees meer artikelen