Tijdelijke actie met 10% kortingscode: FB10


Retourbeleid

Volgens de wet koop op afstand hebben consumenten het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden/bestelling te annuleren als de levertijd de dertig dagen overschrijdt. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Ontbinding dient schriftelijk te geschieden en de bestelling, inclusief alle bijgeleverde zaken zoals gebruiksaanwijzingen, garantiebewijzen e.d., onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking, binnen dezelfde termijn te retourneren.

Gepersonaliseerde artikelen worden alleen vergoed als er onomstotelijk vast te stellen is dat wij in echt gebreke zijn gebleven, bijvoorbeeld bij het invullen van de uitvoering van de opdracht. Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde artikelen retour te sturen omdat u spijt heeft van de aankoop. Op speciaal geproduceerd maatwerk, reeds gebruikt maatwerk geldt geen teruggavenrecht. In alle andere gevallen zal ID4all binnen 14 dagen het aankoopbedrag van het product vergoeden. In het geval van retourzending zijn de daaraan verbonden kosten geheel voor rekening van de koper. Retourzendingen moeten altijd alvorens retournering worden gemeld bij onze klantenservice via info@id4all.nl.

ID4All logo

Klantenservice
Wij zijn op werkdagen (ma t/m vrij) van 9.00 uur tot 16.30 uur bereikbaar.

Levering
Verzendkosten € 1,95 per brievenbuspost, thuisblijven is niet nodig. Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag (ma t/m vrij) verzonden, ook in de vakanties!

Betaalmethoden
Betaal veilig via Mollie internetkassa: iDEAL of Visa/Mastercard.

2024 © ID4all.nl,
alle rechten voorbehouden.

Categorie├źn
Siliconen bandjes
Stoffen bandjes

Klantadvies & beleid
Vragen (FAQ)
Maatadvies
Algemene voorwaarden
Retourbeleid

ID4all
Kerkstraat 14
7571 EE Oldenzaal
Nederland

+31 (0)541 76 90 33
info@id4all.nl

KvK: 52709744
BTW-ID: NL001406968B32