Bestellingen op werkdagen voor 15 uur, worden dezelfde dag verzonden! Ook in vakanties!

Stoffen bandjes

Welke maat?

Meetinstructies

Purple button

Heb je een vraag?

Bekijk de FAQ

Purple button

Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden, ook in vakanties!

Bezorgd in je brievenbus, thuisblijven niet nodig!

Keuze uit mooie kleuren en leuke icoontjes!

SOS stoffen armbandje met naam van ID4all

Als je een dagje uit gaat of op vakantie bent, is het een goed idee om je kind een SOS-bandje te laten dragen. Op dit bandje staan belangrijke gegevens zoals de naam, een telefoonnummer, en informatie over eventuele allergieën of medische aandoeningen. Je kind kan omstanders attent maken op het dragen van dit SOS-bandje. Hierdoor is je kind beter beschermd en kunnen mensen je snel bereiken in noodsituaties. Dit geeft een veilig gevoel, waar je ook bent.

Stoffen armbandje met naam bestellen - Vandaag verzonden

Personaliseer je eigen stoffen SOS-polsbandje! Voeg op de bovenste regel tekst en iconen toe en gebruik de overige vier regels voor aanvullende tekst. Deze trendy SOS-naambandjes zijn verstelbaar tot een polsomtrek van 17 cm en vervaardigd uit zacht polyester voor optimaal comfort. Het lichtgewicht aluminium naamplaatje is zo ontworpen dat het niet direct op de huid rust. Dit wordt bereikt door het verstelbare bandje door twee openingen in het plaatje te halen. Het bandje sluit gemakkelijk door het terug te slaan door twee ringetjes en het uiteinde door een siliconen ringetje te halen, waardoor kinderen het niet zelf kunnen losmaken. Veilig, comfortabel en helemaal naar jouw smaak!

Onze stoffen naamarmbandjes zijn verkrijgbaar in opvallende prints en kleuren die perfect aansluiten bij de modetrends van 2024! Deze trendy bandjes kun je volledig naar eigen smaak personaliseren, zodat je kind ze met plezier draagt. Laat elke gewenste tekst, zoals een naam en telefoonnummer, graveren op het armbandje. Zo combineer je stijl met veiligheid op een manier die zowel jij als je kind geweldig zullen vinden!

Naast stoffen bandjes vind je ook Siliconen SOS Bandjes in ons assortiment

Kwaliteit en Veiligheid: Sterke, Duurzame en BPA-Vrije Stoffen Armbandjes

Onze trendy naambandjes zijn vervaardigd uit zacht polyester en zijn waterbestendig, ideaal voor actieve kinderen die sporten of spelen. Ze merken nauwelijks dat ze het dragen! Daarnaast is het SOS-polsbandje perfect voor het vermelden van medische gegevens en allergieën. Personaliseer het allergiebandje met specifieke iconen naar keuze, waardoor belangrijke informatie altijd snel herkenbaar is.

Voorbeelden van medische gegevens

ICE is een term die je kunt gebruiken op het bandje. Dit staat voor In Case of Emergency en is een internationaal begrip.Gemakkelijke Bezorging van Stoffen SOS-bandjes: Direct in je Brievenbus!

Bestel nu gemakkelijk en snel een stoffen SOS bandjes bij ID4all. Onze pakketjes zijn klein genoeg om door de brievenbus te passen. Vandaag Besteld, Vandaag Verzonden! Zo hoef je niet thuis te blijven voor je pakketje en kun je dit weekend al met een vertrouwd gevoel op pad!

Geef je kind een verdwaalbandje van ID4all. Dat geeft niet alleen jezelf, maar ook je kind een veilig en vertrouwd gevoel!

Reviews

Super correct geholpen

Twee keer contact gehad met de klantenservice over verschillende dingen. Twee keer snel iemand aan de telefoon en twee keer super correct geholpen. Complimenten! Iets dat in deze tijd van chatbots en niet te vinden telefoonnummers zeer te waarderen valt. En we zijn ook heel blij met de snel geleverde bandjes.
- Iris Niesten

Fijn dat dit bestaat!

Al meerdere keren besteld bij ID4ALL. Een eerste keer bestelling, een tweede keer bestelling ivm de groei van mijn zoontje waardoor hij een grotere bandje nodig had én de komst van mijn dochtertje. Heel blij met de kwaliteit van de bandjes. Nu helaas genoodzaakt een nieuwe bestelling te plaatsen, ivm wijziging van telefoonnummer. En dat besef kwam pas toen ik mijn dochtertje voor heel even kwijt was (en gelukkig in de auto verstopt zat snoepjes te pikken). Dus gelijk maar weer nieuwe besteld, want het zal je maar gebeuren dat je kind kwijt is zonder een juist telefoonnummer....zo belangrijk én fijn dat dit bestaat.
- Angelique de la Ruelle-Doekhi

Super snel geleverd!!

Ik had het de volgende dag al in huis! Mooie kleurtjes en stevige bandjes. Zou wel graag iets meer maten willen (170mm Bijv)
- Nynke Meenderink