Tijdelijke actie met 10% kortingscode: FB10

Zomer '24: De leukste SOS armbandjes met naam voor kids!

Als er iets is waar kinderen naar uitkijken, is het de zomer! Dagje weg, ijsjes eten, buitenspelen, vakantie en lekker afkoelen in het zwembad. De leukste tijd van het jaar.

Lees meer ...

10 tips SOS armbandje voor je kind bestellen!

Er zijn genoeg drukke plekken waar je zeer oplettend moet zijn en vooral je kind niet uit het oog wil verliezen! Even een oogwenk niet opletten en je kleine avonturier is nergens meer te bekennen.
Lees hier 10 tips!

Lees meer ...

Allergie armbandjes

Medisch armbandje met allergie en ziektebeeld icoontjes! ID4all heeft hier een passende oplossing oplossing voor. Op onze SOS armbandjes kan je naast tekst kiezen voor allergie-icoontjes (noten en pinda's, melkproducten, ei, soja, tarwe en vis). Ook voor ziektebeelden doof, autisme, etc.

Lees meer ...

SOS-armbandjes voor Kinderdagopvang of BSO

Stefanie Verrijp, directeur Kinderopvang Kivido in Zuid-Holland, is zeer enthousiast over de SOS-armbandjes van ID4all. Ze vertelt: Ik las een artikel in de krant over dat sommige ouders hun kinderen een SOS-armband omdoen op het strand. Met hun telefoonnummer erop, om te voorkomen dat ze hun kind kwijtraken in de drukte. Toen dacht ik meteen aan onze kinderopvang. Een SOS-armband heeft namelijk veel meer voordelen dan een hesje, die wij tot die tijd gebruikten bij activiteiten buiten ons kinderdagverblijf. De reacties op onze eerste bestelling waren vanuit alle kanten heel positief. Vandaar dat er meerdere bestellingen volgden!

Lees meer ...