Bestellingen op werkdagen voor 15 uur, worden dezelfde dag verzonden! Ook in vakanties!


Snelle verzending met brievenbuspost  Wij verzenden op werkdagen van maandag t/m vrijdag via PostNL brievenbuspost. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur betaald zijn, worden dezelfde dag verzonden.Thuisblijven is niet nodig. Ook in vakanties blijven wij geopend! De SOS armbandjes worden geleverd in een beschermende witte envelop.


  Ontvang ik een verzendbevestiging?
  Je ontvangt na de betaling een bestelbevestiging met factuur. Zodra jouw bestelling is aangeboden aan de post, ontvang je een e-mail.
  Wij verzenden op werkdagen van maandag t/m vrijdag via PostNL brievenbuspost. Om de verzendkosten laag te houden is een track- en trace niet van toepassing. Je kan de de PostNL app downloaden om te kijken waar onze verzending zich begeeft.

  Wij geven geen garanties voor bezorgmomenten van PostNL, ze bezorgen in Nederland van dinsdag t/m zaterdag. Meestal wordt de envelop de volgende werkdag in je brievenbus bezorgd.

  Indien je bestelling na ontvangst van onze verzend-email niet binnen 5 werkdagen is geleverd, controleer dan eerst in de bestelbevestiging of het opgegeven adres juist is. Klopt het adres, neem dan contact op met onze klantenservice via info@id4all.nl. Wij reageren binnen enkele uren.


  Zijn de SOS naambandjes BPA-vrij?
  Ja, al onze veiligheidsbandjes zijn BPA-vrij. Siliconen en polyester materiaal geven zeer zelden een allergische reactie.


  Wat is de juiste maat naambandje voor kinderen?
  De maatvoering is niet aan leeftijd gebonden. Voor de juiste polsomtrek van siliconen armbandjes verwijzen we je naar ons maatadvies. Zorg dat er voldoende ruimte zit tussen de pols en het armbandje om irritatie van de huid te voorkomen.
  De Trendy bandjes zijn 22cm lang en kunnen gedragen worden tot een polsomtrek van maximaal 17 cm, ze zijn dus niet voor alle volwassenen geschikt.


  Hoeveel karakters kunnen er op het SOS-armbandje?
  Op de siliconen bandjes passen maximaal 16 karakters per tekstregel. De invoer wordt automatisch beperkt tot het maximale aantal is bereikt. De Trendy polsbandjes gaan tot 5 tekstregels waarbij de eerste regel voor 5 icoontjes en/of tekst is. Bij ons betaal je niet meer voor extra tekstregel.


  Kan de tekst op de armbandjes in een kleur?
  Al onze armbandjes worden onuitwisbaar gegraveerd en niet met gekleurde inkt bedrukt. Bij de siliconen SOS naambandjes kan het zijn dat er nog wat witte reststof in de letters zitten, dit kan je met een borstel, zeep en water reinigen.


  Kan ik ook karakters met een umlaut of accent kiezen?
  Ja, je kan alt-code karakters toevoegen. Op het internet kan je de alt codes vinden voor de nodige karakters en tekens.


  Icoontjes op de SOS polsbandjes?
  Er zijn 60 icoontjes om uit kiezen. Je kan bij de siliconen naambandjes zelf het aantal icoontjes willekeurig bepalen. Bij de Trendy polsbandjes kan je alleen op de bovenste regel icoontjes kiezen.


  Medische gegevens op SOS armbanden voor kinderen en volwassenen
  Op de SOS armbandjes kan je medische gegevens vermelden en kiezen voor medische icoontjes zoals ICE en allergieën. De afkorting ICE staat voor "In Case of Emergency" en is internationaal bekend.


  Telefoonnummer op SOS armbandje kind?
  Vermeld altijd het mobiele telefoonnummer. Zet het landnummer voor het telefoonnummer met een + teken in plaats van 00: +31. Voorbeeld +31612345678.


  Duurzaamheid en kwaliteit?
  De siliconen SOS armbandjes zijn BPA vrij, van stevig buigzaam siliconen en de stoffen varianten zijn van zacht geweven polyester. De siliconen armbandjes zijn 12 mm breed en 2,5 mm dik. Deze dikte is voor kinderen prettig te dragen. Voor duurzaam gebruik, adviseren wij het armbandje te rollen over de pols, zodat het uitrekken tot een minimum beperkt. Het bandje niet uitrekken bij het omdoen. Bij teveel uitrekken kan uiteindelijk siliconen scheuren. Bij dagelijks gebruik, of door veelvuldig contact met water en zand kan het bandje slijten.


  Kan ik een ander lettertype kiezen?
  We leveren de siliconen SOS armbandjes met één duidelijk leesbaar lettertype, in hoofdletters gegraveerd. De Trendy naambandjes hebben een duidelijk lettertype met kleine letters en hoofdletters.


  Kortingscode op SOS-armbandjes?
  Wanneer er een kortingsactie is, wordt deze gemeld op onze Social Media kanalen Instagram en Facebook. Helaas is het niet mogelijk om achteraf in aanmerking te komen voor een kortingsactie. Lees daarom voor het bestelproces of er lopende acties zijn.


  Kan ik een groter aantal ID-armbandjes bestellen?
  Mail ons op info@id4all.nl en we denken graag met je mee.


  terug naar de shop