Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

Zomer '24: De leukste SOS armbandjes met naam voor kids!

06-03-2024

Als er iets is waar kinderen naar uitkijken, is het de zomer! Dagje weg, ijsjes eten, buitenspelen, vakantie en lekker afkoelen in het zwembad. De leukste tijd van het jaar.

Met de vrolijke armbandjes van ID4all loopt je kind er stijlvol bij, maar waar het vooral om gaat: de SOS armbandjes dragen bij aan de veiligheid voor je kind!

Comfy én stylis: ID4all blijft ontwikkelen waarbij duurzaamheid voorop staat. De siliconen SOS armbanden zijn nu robuuster (2,5 mm) en de kleuren nog intenser. Zoals ieder jaar hebben we nieuwe kleuren/prints aan ons assortiment toegevoegd.
Less is more: Minimalistische kleuren hebben we altijd als basis in ons assortiment. Dit geldt voor al onze effen kleuren, lichtroze, lichtblauw, roze, groen, blauw, mint, aqua, zwart.
Voor de zomer hebben wij een Limited Edition “Nutshell” toegevoegd. Deze kleur combineer je met alle fashion! Wees er snel bij want op is op😊
Pasteltinten: Dit is de zomer van zachte, lieve pastelkleuren. Pastellen komen terug in verschillende SOS armbandjes. Van de bestseller Unicorn in pastel regenboogprint tot mintgroen, lila, lichtblauw of zachtroze: er is genoeg keuze voor je kind.

Pop Colors: Is je kind juist dol op felle kleuren? Dan wordt hij of zij helemaal blij van deze trend. De zomer is hét moment om uit te pakken met kleuren. In de pop color trend combineer je neutrale kleding met de meest uitgesproken kleuren SOS armbandjes. Dat kan zijn met effen kleuren roze, groen, blauw, Aqua en Mint. En ook de opvallende armbandjes Hartjes, Smiley, Streepjes, Jungle, Krabjes en Tropical. Je ziet deze prints in (bad)kleding, slippers en rugzakken. De zomerlook is compleet.

Venice Beach: We hebben ons laten inspireren door zomerse stranden en wuivende palmbomen. Het Sunset SOS armbandje voor je kind is in zonsondergang kleuren lichtroze, roze, koraal en mauve. Het brengt je in zomerse sferen.

Damaged jeans: zijn de spijkerbroeken van je kind soms versleten na een bezoek aan de speeltuin? Dan is dat helemaal trendy. Het SOS armbandje Apricot-bleu past bij alle kleuren spijkerstof. Het armbandje met telefoonnummer en naam maakt iedere outfit extra cool!

De Collectie is gemaakt voor gedurfde en creatieve kinderen. Ze zijn onze inspiratiebron. De armbandjes met naam zijn in 6 verschillende maten, voor baby’s tot aan volwassenen. De SOS armbanden worden ook gedragen als Medische armband met naam. Wist jij dat we medische icoontjes voor allergieën hebben om toe te voegen?

Shoppen maar!
Heb jij genoeg inspiratie op kunnen doen wat betreft trends in 2024? Met ons uitgebreide assortiment is er altijd een passend armbandje voor iedereen. Bestel nu >



Lees meer artikelen