Voor 15.00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden!

Allergie armbandjes

01-01-2023

Medisch armbandje met allergie en ziektebeeld icoontjes! ID4all heeft hier een passende oplossing oplossing voor. Op onze SOS armbandjes kan je naast tekst kiezen voor allergie-icoontjes (noten en pinda's, melkproducten, ei, soja, tarwe en vis). Ook voor ziektebeelden doof, autisme, etc.

Je kindje gaat voor het eerst naar het kinderdagverblijf. Een hele gebeurtenis. Want het is best spannend zo'n nieuwe plek met nieuwe kindjes en juf. Het loslaten gaat beginnen. Je gaat vast een traantje laten en zeker is dat je allebei moet wennen.
Maar voor jou, als ouder, is het spannend of het wel goed verloopt met de voedselallergie.
Gelukkig zijn er op kinderdagverblijven en in het basisonderwijs protocollen hoe te handelen met allergie├źn bij kinderen. De leidsters en juffen krijgen hier voorlichting en training in. Maar ondanks alle voorzorgsmaatregelen blijft het toch een angst voor jou dat je kindje iets overkomt.
ID4all heeft hier een passende oplossing oplossing voor. Op onze polsbandjes kan je naast tekst ook kiezen voor allergie-icoontjes allergie-icoontjes (noten en pinda's, melkproducten, ei, soja, tarwe en vis). Het allergiebandje van je kind is de hele dag in het zicht van de medewerkers, zodat ze er constant aan herinnerd worden!
En als je kindje wat groter is, kan het door middel van het medische armbandje uitleggen dat het een allergie of ziektebeeld heeft. Met de nieuwe allergie icoontjes is het een opvallend bandje!
De naambandjes zijn gemaakt van BPA-vrij siliconen. Het siliconen bandje is een soepel flexibel materiaal en prettig in dragen, wat een must is voor baby's en kleine kinderen. De SOS armbandjes van ID4all zijn in 20 verschillende kleuren en trendy printjes. Je kan uit verschillende maten kiezen, zodat er altijd een passend allergiebandje voor jouw kind is, zodat jij hem/haar zorgeloos kan achterlaten!
Ben jij ook zo benieuwd naar ons assortiment? Bestel nu >Lees meer artikelen